FIPIT b.v. wenst iedereen een goed en gezond 2021.

In tijden van Covid-19 waarin heel veel ondernemers het ongelooflijk zwaar hebben hoopt FIPIT bv. dat het Virus snel onder controle komt en de ondernemers die het nu zwaar hebben heel veel sterkte toe te wensen.

Heel veel mensen denken nog steeds dat Covid-19 zomaar een griepje is, gezien het feit dat nog steeds heel veel mensen zich niet aan de regels houden en gewoon lekker met z’n allen op een kluitje gaan zitten of illegale feesten gaan organiseren. Mensen doe het nou niet. Het brengt ons alleen maar verder af van het teruggaan naar normaal en het niet open mogen gaan van bijvoorbeeld de horeca. Een bedrijfstak waar iedereen zo naar verlangt, Even dat biertje drinken, een lekkere avond uiteten. Een voetbal wedstrijd bijwonen, zelf weer sporten waarbij het publiek welkom is.

Alle doemdenkers en mensen die in complottheorien geloven louter verspreid via social media. Kap daar mee en kom gewoon met beide benen op de grond.

Onze overheid maakt enorme blunders in dit hele traject. maar zou een andere overheid het beter doen? Het is net als bij een coach van het Nederlands 11-tal. Er zijn nog 17 miljoen coaches zeg maar.

Het gezegde luidt nog altijd, “Verbeter de wereld maar begin bij jezelf”

Nog even volhouden allemaal. Werk zo veel mogelijk thuis, houdt afstand van elkaar en laat je vaccineren straks.

Een goed 2021

Frits van Iperen

FIPIT b.v.