Delen

Ransomware, een hinderlijk en schadelijk fenomeen dat de laatste tijd herhaaldelijk optreedt. Voornamelijk treft het de systemen waarop een niet ge-update versie van Windows 10 op draait.

ransomware-illustrationBelangrijk dus, dat u uw Windows systemen op tijd voorziet van de nodige updates en dan in het bijzonder security updates. Iedere keer komen er toch wel zeer schadelijk bugs naar boven in het Windows besturings systeem. Tijd voor verandering dus.

Voor een efficiente en veilige ICT omgeving is namelijk geen Windows nodig. Workstations op basis van MacOS, daarop kunnen uitstekend de Office producten van Microsoft draaien eventueel in combinatie met een veilige Solaris/Linux Server omgeving, loopt uw bedrijfsvoering duidelijk minder gevaar voor beveiligingslekken zoals die in Windows omgevingen kunnen voorkomen.

Meer weten, neem dan contact op met FIPIT b.v.